GIGABYTE H310M-DS2 DDR4 SERİ+PARALEL 1151P 8.ve 9. Nesil işlemciler içindir.

%32
2.294,69TL 1.565,74TL

Adet
Ürün Bilgileri
Stok Kodu : T2-H310M-DS2
Stok Durumu : 3 Stokta var!
Marka : GIGABYTE
Derece : 0
Yorumlar : 0 Adet
Fiyat : 39,78 USD + KDV
5 saat 42 dakika içinde sipariş verin. Bugün Kargolayalım!

Gigabyte H310M DS2 Intel H310 Soket 1151 DDR4 2666MHz mATX Gaming(Oyuncu) Anakart

Gigabyte H310M DS2 Intel H310 Soket 1151 DDR4 2666MHz m-ATX Anakart Genel Özellikler

    
Smart Fan 5
Smart Fan 5 kullanıcıları, oyun PC'sinin serin kalırken performansını koruyabilmelerini sağlayabilir. Smart Fan 5, kullanıcıların fan başlıklarını anakartın farklı yerlerinde farklı termal sensörleri yansıtacak şekilde değiştirmelerini sağlar. Sadece Smart Fan 5 ile hem PWM hem de Voltaj modu fanlarını destekleyen daha karma fan başlıkları, anakartı daha fazla soğutmayı daha kolay hale getirmek için üretildi.

Smart Fan Kontrol Tasarımı - Fan Stop
Fan sessizliğini sağlayın. Fan Durması ile sıcaklıklar belirlenen bir eşiğin altına düştüğünde tüm fanların tamamen durması için tarama yapar. Hangi sensörün hangi sıcaklıkta taramasına bağlı olarak hangi fan duracak ve-hepsi sizin isteğinize göre kişiselleştirilebilir.    

    
Hibrit Fan Pin Bağlantı Başlığı
Sıvı soğutma kurulumunuz üzerinde tam kontrol varsayalım! Smart Fan 5, Hibrid Fan Pin Başlıkları'ndan akış oranı hakkında ikinci bir bilgiye kadar bilgi alır - böylece PC'niz üzerinde mutlak hakimiyet elde edebilirsiniz.

Tüm Hibrid Fan Başlıkları, fan veya pompa olsun, farklı PWM veya Gerilim modlu soğutma cihazının türünü otomatik olarak algılayabilir.

Yeni Smart Fan 5 Yazılımı
Sistem kullanımı senaryonuza uyacak şekilde, Sessiz'den Tam Hızlı'ya kadar farklı modlardan birini seçin. Her fan veya pompa için tetik eşiklerini ve ilgili fan hızlarını tanımlamak için sezgisel fan eğrisini kullanabilirsiniz.

Koordine Çalışan Sensörler ve Vantilatörler: Her bir fan, herhangi bir tanımlanmış sıcaklık kaynağı girdisine (CPU fanı hariç) göre farklı hızlarda çalışacak şekilde özelleştirilebilir.
Fan Eğrisi: Sezgisel grafik kullanıcı arayüzü ile belirli sıcaklıklara dayalı fan eğrilerini özelleştirin.    

    
Otomatik Bant Genişliği Atama İle Yüksek Hızlı Gigabit LAN
Realtek 8118 LAN, oyun veya uygulamanın en yüksek ağ önceliğini sağlamak için otomatik bant genişliği tahsisine sahip oyun oyuncuları için yüksek performanslı ve kolay bir ağ yongasıdır. Kullanıcılara en kapsamlı özellikleri ve en hızlı ve en sorunsuz İnternet deneyimini sunar;
- Aktif uygulama en yüksek önceliği alır
- Gerçek zamanlı ağ izleme

Sürükleyici VR Oyun Deneyimi
Kesintisiz VR deneyimi oluşturmak için GIGABYTE Anakartlar, sanal gerçeklik hissinizi, fiili gerçekliğiniz gibi hissedebilmeniz için en iyi özellikleri sunarlar.    

    
Yüksek Kaliteli Ses Kapasitörleri
GIGABYTE anakartları ileri teknoloji ses kapasitörleri kullanıyor. Bu yüksek kaliteli kapasitörler, oyuncular için en gerçekçi ses efektlerini sağlamak için yüksek çözünürlüklü ve gerçekçi ses sunmaya yardımcı olur.

Ses Gürültüsü Koruması
GIGABYTE anakartlar, anakartın hassas analog ses bileşenlerini PCB seviyesindeki olası gürültü kirliliğinden ayıran bir ses gürültü koruma özelliğine sahiptir.

Kükürtlenmeye Karşı Koruma Başladı
Havadaki kükürt bileşikleri kimyasal onarım yapan küçük dirençlere nüfuz edebilir ve bu dirençlerin açılıp kısalmasına neden olabilir. Bunlardan herhangi biri gerçekleşirse anakart çalışmaz hale gelir. Dirençleri Anti-Kükürt Tasarımıyla donatarak GIGABYTE Ultra Durable Anakartlara yepyeni bir anlam kazandırdık.    

    
Endüstrinin Öncü Dalgalanma Koruması
GIGABYTE anakartlar, anakartınızı ve PC'nizi güç dağıtımındaki herhangi bir dalgalanmadan koruyan özel bir anti-dalgalanma IC'leri de içerir; bu da PC'nizin potansiyel olarak düzensiz ve tutarsız güç dağıtımıyla başa çıkmasını sağlamaya yardımcı olur.

Cam Kumaş PCB İle Nem Koruması
PC' niz için havadaki nemden daha zararlı bir madde bulamazsınız. GIGABYTE 9. seri anakartlar, yeni Cam Kumaş PCB teknolojisi sayesinde bu tarz nem ve rutubet  durumlarına karşın anakartınızı koruma altına almaktadır. Cam Kumaş PCB teknolojisi, yeni bir PCB materyali kullanmaktadır. Bu materyal anakartınız üzerindeki nem bazlı deformelere karşın bilgisayarınızı eski PCB korumalarından daha iyi korumaktadır.    

    
Yüksek Sıcaklık Koruması Düşük RDS (on) MOSFET Tasarımları
GIGABYTE anakartlar (on) MOSFET Düşük RDS kullanırlar, bununla gereksiz olan ısı dağıtımı sayesinde enerji israfını azaltır. Tüm bunlar maddi enerji tasarrufu tutarıdır, son kullanıcıların yararınadır ve tüm bunları sistem performansını etkilemeden yapar.

CEC 2019 Hazır; Tek Bir Tıklama Kadar Kolay Güç Tasarrufu
CEC Gereksinimi: PC güç tüketimi kapalı moddayken, bekleme modunda, bekleme modundayken belirli bir seviyenin altında olmalıdır. GIGABYTE anakartlar, yüksek güç verimliliği sağlayan donanım bileşenleri ve ince ayarlı BIOS'ları ile boş modda daha düşük güç tüketimi elde edebilir ve yeni CEC 2019 (California Energy Commission) güç tüketimi gereksinimine tamamen uygundur.    

    
Bağlantılar
1- Serial Port Header
2- Paralel Port Header
3- D-Sub
4- USB 3.1 Gen1 Type-A
5- Realtek 8118 Gaming LAN
6- Ses Gürültüsü Koruması
7- Ses Kapasitörleri
8- Yüksek Kalite Dahili Ses Dizaynı
9- Çift Kanallı DDR4, 2 DIMM’li
10- 8. Gen. Intel Core İşlemci Desteği
11- USB 3.1 Gen1 Başlık
12- Sağlam Kapasitörler

Gigabyte H310M DS2 Intel H310 Soket 1151 DDR4 2666MHz mATX Gaming(Oyuncu) Anakart Özellikleri
İşlemci ModeliIntel
İşlemci Desteği9. / 8. Nesil Intel Core i9 / Intel Core i7 / Intel Core i5 / Intel Core i3 / Intel Pentium / Intel Celeron
YongasetiIntel H310
Soket Yapısı1151
Ram Kapasitesi32GB
SATA4x SATA3
M.2Yok
PCI-E Slot1 x PCI Ekspres x16, 2 x PCI Express x1
Ethernet (LAN)Realtek GbE LAN (10/100/1000 Mbit)
USB2 x USB 3.1 Gen1, 4 x USB 2.0
OverclockYok
Wi-FiYok
Kasa YapısımATX
Garanti24 Ay Garanti

FİNANSBANK
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 1.597,06 1.597,06
DİĞER
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 1.597,06 1.597,06

BENZER ÜRÜNLER