Asus Prime B450M-A II AMD B450 AM4 DDR4 4400MHz Micro ATX Anakart

%13
3.430,81TL 2.979,95TL

Adet
Ürün Bilgileri
Stok Kodu : T2-B450M-A II
Stok Durumu : 5+ Stokta var!
Marka : ASUS
Derece : 0
Yorumlar : 0 Adet
Fiyat : 75,48 USD + KDV
14 saat 48 dakika içinde sipariş verin. Bugün Kargolayalım!

Asus Prime B450M-A II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart Genel Özellikler

Asus Prime B450M-A II
M.2 desteği, HDMI / DVI-D / D-Sub, SATA 6 Gbps, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Type-A, BIOS FlashBack ve Aura Sync RGB aydınlatma desteğine sahip AMD B450 (Ryzen AM4) micro ATX anakart
AMD AM4 soket: 3. Nesil AMD Ryzen ve 3. Nesil AMD Ryzen ile Radeon Grafik İşlemcileri için hazır
Kapsamlı soğutma: VRM soğutma bloğu, PCH soğutma bloğu ve Fan Xpert 2+
Ultra hızlı bağlantılar: M.2 desteği, 1 Gb Ethernet, USB 3.2 Gen 2 Type-A
5X Protection III: Tam koruma için birden çok donanım tabanlı güvenli
Aura Sync RGB Aydınlatma: RGB LED şeritleri için dahili bağlantı noktası. Sayısı giderek artan Aura Sync özellikli donanımlarla kolayca senkronizasyon imkanı

Bağlantı Özellikleri
1. BIOS FlashBack düğmesi
2. D-Sub
3. DVI-D
4. HDMI
5. PS/2
6. 2 x USB 3.2 Gen 1
7. 2 x USB 3.2 Gen 2
8. Realtek LAN
9. 2 x USB 3.2 Gen 1
10. 3 x Ses jakı
11. PCIe 3.0 x16 •ASUS SafeSlot Core
12. Ses Özellikleri •LED Aydınlatmalı tasarım •Ses Koruması •Üstün Japon Ses Kapasitörleri •Ses için Özel PCB Katmanları
13. RGB başlığı
14. DIGI+ VRM & EPU
15. DDR4 Desteği
16. AMD AM4 Soket
17. 32Gb/s M.2 desteği, PCIe 3.0 x4 ve SATA modu
18. 2 x SATA 6Gb/s
19. AMD B450 Yonga Seti
20. 4 x SATA 6Gb/s
21. 2 x Ön USB 3.2 Gen 1
22. 4 x Ön USB 2.0

Prime
ASUS Prime B450M II Serisi, kuracağınız ilk sistem için sağlam bir temel oluşturmasının yanı sıra sisteminizi isteklerinize göre büyütmeniz için esneklik sağlar. AMD Ryzen işlemcilerin sunduğu tüm avantajları ASUS mühendisliği ve tasarımıyla bir araya getirdik. Böylece otomatik sistem ayarı, kapsamlı soğutma kontrolleri ve etkileyici ses özellikleri gibi endüstri lideri teknolojilerden faydalanabilirsiniz. ASUS Prime B450M II Serisi anakartlarla sisteminizi akıllıca, kolay ve uygun maliyetle kurarsınız.

İstediğiniz Gibi Ayarlayın
ASUS Prime serisinin temelinde kapsamlı kontrol imkanları yer alıyor. Prime B450M II anakartlar sisteminizi her yönüyle ayarlamak için esnek araçlara sahip. Böylece çalışma şeklinize en uygun performans ayarlarını yapıp üretkenliğinizi maksimum düzeye çıkarabilirsiniz.

    
EPU - Çok Yönlü Enerji Verimliliği
Energy Processing Unit (EPU) ile sisteminizde güç tasarrufu yapmanın keyfini çıkarın. Güç sarfiyatını otomatik olarak optimize eden EPU, Dışarıda moduyla da tasarrufu en üst seviyeye çıkarır.

Fan Xpert 2+ ile Esnek Soğutma Kontrolleri
Fan Xpert 2+ yazılımı, sistem fanları üzerinde kapsamlı kontrol imkanı sağlar. Otomatik Ayar modu tüm parametreleri tek bir tıklamayla akıllı bir şekilde düzenler. Ayrıca, hafif görevleri gerçekleştirirken sisteminizi fısıltı sessizliğinde tutmak için kasa fan hızlarını varsayılan minimum değerin altına düşüren Extreme Quiet modu da bulunuyor. Fanlar UEFI BIOS üzerinden de kontrol edilebilir.    

    
Hassas Dijital Güç Kontrolü
Digi+ voltaj regülatör modülü (VRM), voltaj düşüşlerinde gerçek zamanlı kontrol sağlayarak frekans ve güç verimliliği ayarlarını otomatik olarak düzenler. Ayrıca üst düzey kararlılık ve performans için işlemciye ince ayar yapma imkanı verir.

UEFI BIOS
Ünlü ASUS UEFI (BIOS), sisteminizi yapılandırmak ve ayarlamak için gereken her şeyi sunar. Kendi sistemini kendisi toplamaya ilk kez başlayanlar için akıllı şekilde basitleştirilmiş seçenekler sunmasının yanı sıra tecrübeli kullanıcılara da kapsamlı özellikler sağlar.

Gelişmiş Mod - Ciddi Uzmanlar İçin Gelişmiş Ayarlar
UEFI'deki kullanışlı Gelişmiş mod, kontrolü tamamen elinize almanızı sağlıyor. Dahili arama özelliği seçenekleri bulmayı kolaylaştırırken çeşitli gelişmiş işlevler de ince ayar yapma imkanı veriyor. Böylece aradığınız performansa erişebiliyorsunuz.
Arama Özelliği: İhtiyaç duyduğunuz seçeneği veya ayarı hızla ve kolayca bulun.
Asus Kullanıcı Profili: Farklı BIOS sürümleri arasında yapılandırma ayarlarını değiştirin veya arkadaşlarınızla paylaşın.

EZ Modu - Hızlı ve Kolay Kurulum
Önemli ayarları ve istatistikleri görüntüleyen EZ modu ayrıca, kılavuzlar, sürükle bırak işlevi ve önemli ayarları tek tıkla uygulama gibi özelliklerle sisteminizi anında kurup kullanmanızı sağlıyor.
Kullanımı Kolay Görsel Fan Kontrolleri: Sadece mouse'unuzla bir eğriyi çekerek her bir fan için ince ayar yapın.
EZ XMP: Tek tıklamayla DRAM performansınızı artırın.
Aura Açma/Kapama Modu (Gizlilik): Aura RGB aydınlatma veya tüm dahili LED'leri kolayca etkinleştirebilir veya sade bir görünüm için devre dışı bırakabilirsiniz.

Çekirdeğine Kadar Serin
Birden fazla yerleşik hibrit soğutma bloğu ve hibrit fan başlıklarıyla donatılan Prime B450M II serisi sisteminizin yoğun iş yükü altında bile serin ve stabil çalışmasını sağlar.

VRM Soğutma Bloğu ve Termal Dolgular
Termal dolguların altındaki VRM soğutma bloğu, MOSFET'ler ve bobinlerdeki ısı aktarımını artırarak daha iyi soğutma performansı sağlar.

Daha Serin Tasarım
Prime B450M-A II serisi, Fan Xpert 2+ veya UEFI BIOS üzerinden yapılan, kapsamlı soğutma kontrollerine sahiptir.
Birden Fazla Sıcaklık Kaynağı: Her bir başlık, üç adet termal sensörü dinamik olarak referans alabilir. Fan Xpert 2+, desteklenen ASUS ekran kartlarının sıcaklığını takip etme imkanı vererek GPU ve CPU'ya yoğun yük bindiren görevlerde en uygun soğutmayı elde etmeyi sağlar.
4-Pin PWM/DC Fan: Dahili her başlık; PWM veya DC fanlarının otomatik olarak tespit edilmesine destek verir.
Akıllı Koruma: Özel bir entegre devre, fan başlıklarını fazla ısınmaya ve fazla akıma karşı korur.

Sağlam Bir Temel Üzerine Kurulu
Prime B450M II serisi anakartlar, günlük üretkenliği artıran tüm temel özellikleri sunuyor. Böylece sisteminiz kararlı güç dağıtımı, kullanışlı soğutma ve esnek veri aktarım seçenekleriyle kullanıma hazır hale geliyor.

PCIe 3.0 M.2 (32 Gbps'e kadar)
Yerleşik M.2 ile yüksek hızlara ulaşın
PCI Express 3.0 x4 bant genişliği üzerinden 32 Gbps'e kadar veri aktarımına destek veren M.2 yuvası, işletim sistemi veya uygulamalar için kullanılan sürücülerde daha hızlı açılış ve yükleme süreleri elde edilmesini sağlıyor.

USB 3.2 Gen2 Type-A
Uyumlu kasalarda arka panele yerleştirilebilen USB 3.2 Gen 2 özellikli iki USB Type-A bağlantısının da yer aldığı birçok USB girişiyle, üst seviye sistemlerde çok sayıda çevre birimi kullanmak mümkün.

Küçük Şeyler Büyük Farklar Yaratır
Prime B450M II serisi tüm deneyimi geliştirecek ince ayrıntılara sahip. Bunlar arasında net ses kalitesi sunan özel codec'ler ve tamamen size özel bir stil oluşturmanızı sağlayan kontroller bulunuyor.

Sıra Dışı Ses
Yerleşik özellikler sayesinde gelişmiş sesler. Akıllı tasarım ve birinci sınıf donanım sayesinde şimdiye kadar deneyimlemediğiniz bir ses kalitesi sunar.
Ses Kalkanı: Analog/dijital sinyal alanlarını ayırarak çok taraflı karışmanın önemli ölçüde azaltılması sağlanır.
Sol ve Sağ Hatlar İçin Ayrı Katmanlar: Ses yolları arasındaki geçiş en aza indirgenir.
Üst Düzey Japon Ses Kapasitörleri: Üst düzey parçalar ile olağanüstü gerçekçi ve etkileyici sesler oluşturulur.

Aura Sync - Rakipleri Gölgede Bırakın
Bilgisayar tutkunlarına yönelik düzgün ayarlanmış bir sistem buna uygun estetik bir görünüme sahip olmalı. ASUS Aura, dahili RGB LED'ler için çeşitli işlevsel ön tanımlı ayar ve dahili RGB başlıklarına bağlanan cihazlar ve şeritlerle birlikte RGB aydınlatma üzerinde tam kontrol imkanı sunar. Tümü, sürekli büyüyen Aura uyumlu donanım portföyüyle senkronize edilebilir.

Armoury Crate
Yeni bir yazılım aracı olan Armoury Crate, desteklenen ürünleri tek bir noktadan kontrol etmek için tasarlandı. Armoury Crate sisteminizdeki tüm cihazlarda RGB aydınlatma ayarlarını ve efektlerini tek bir kullanışlı arayüz üzerinden yapma fırsatı sunar. Bu yazılım ayrıca klavye ve mouse tercihleri de dahil olmak üzere sayısı giderek artan ASUS ürünü için ayar yapma olanağı verir. Özel ürün kayıt sistemine de sahip olan Armoury Crate, ASUS topluluğu ile bağ kurmanız için haberler de paylaşır.

BIOS FlashBack
BIOS Flashback, (UEFI) BIOS güncellemenin en güvenli ve kolay yolu. BIOS (UEFI) dosyasını FAT32 biçimli bir USB belleğe atın, USB BIOS Flashback girişine takın ve düğmeye basın. Bellek veya işlemci olmadan bile güncelleme yapabilirsiniz.

SafeSlot Core
Hasarları önleyen güçlendirilmiş PCIe yuvaları
SafeSlot Core, ASUS'a özel PCIe yuvasıdır. Anakarta özel bir kanca ile tutturulmuş, güçlendirilmiş bir tasarım barındıran SafeSlot Core, 1.6 kat daha fazla eğilme, 1.3 kat daha fazla kırılma direnci sağlar.

Yüksek Voltaj Koruması
Birinci sınıf devre korumalı güç tasarımı
Düzensiz veya yetersiz güç kaynaklarından gelen beklenmedik yüksek voltaj seviyeleri nedeniyle anakartınızda oluşabilecek hasarlara karşı koruma sağlayan dahili voltaj regülatörlerine sahip eşsiz bir devre tasarımı.    

    
DRAM Yüksek Akım Koruması
Kısa devre hasarı önleme
Dahili olarak bulunan sıfırlanabilir sigortalar yüksek akıma ve kısa devre hasarına karşı koruma sağlar. Bu koruma, giriş çıkış noktalarından DRAM'e kadar uzanarak sisteminizin ve bağlı cihazlarınızın çalışma ömrünü korur.

Paslanmaz Çelik Arka Giriş/Çıkış Paneli
Daha fazla dayanıklılık için aşınmaya karşı 3 kat direnç
Krom oksitle bağlanmış, aşınmaya dayanıklı paslanmaz çelik arka giriş çıkış panelleri standart panellerden 3 kat daha uzun kullanım ömrüne sahiptir.    

    
LANGuard
Güçlendirilmiş çıkış, 2,5 kat daha fazla gerilim toleransı
ASUS LANGuard, daha güvenilir bağlantı ve daha iyi çıkış sağlamak için sinyal birleştirme teknolojisine ve üst düzey EMI korumalı yüzeye monte edilmiş kapasitörlere sahip donanım seviyesinde bir ağ korumasıdır.

1000+ Uyumlu Cihaz ve Bileşen
Prime B450M II serisi binlerce ürünle üstün uyum sağlıyor. Uyumlu Marka Listesi (QVL) uyumlu bellekleri tanımlıyor ve endişe duymadan PC kurabileceğiniz seçenekler sunuyor.    

8000+ Saat Test
Tüm ASUS anakartlar 8000 saaten fazla süre boyunca zorlu testlere maruz bırakılır. Çalışmaya hazırlanma, çevresel, uyumluluk, yazılım ve güvenlik testleriyle anakartlarımızın dayanıklı olduğundan emin oluyoruz. Sektör standartlarının da üzerinde olan ASUS güvenilirliği, her bir bileşenin tüm ortamlarda mükemmel bir şekilde çalışmak için tasarlandığını kanıtlıyor.
Sıcaklık ve nem testi: Bileşenlerin en zorlu şartlara dayanabildiğinden emin olunur.
Termal ölçüm testi: En ağır iş yüklerinde bile sistemin serin ve kararlı kaldığından emin olunur.
Yerleştirme testleri: Her bir giriş ve bağlantı noktasına tekrar tekrar kurulum döngüleri uygulanır.
Yaşlandırma testleri: 48 saate kadar sürebilen yaşlanma testiyle sistemin güvenilirliğinden emin olunur.
Güç tüketimi testleri: Birinci sınıf enerji verimliliği için kontroller yapılır.
Sıcaklık ve DC fazlalığı testi: Anakartın, farklı sıcaklıklar nedeniyle oluşan voltaj dalgalanmalarına dayanabildiğinden emin olunur.
Termal şok testleri: Taşıma sırasında yaşanan sıcaklık değişimlerine dayanabilme yeteneğinden emin olunur.
Çalışma dışı şok testleri: Nakliye sırasında meydana gelebilecek darbelere dayanabilecek şekilde üretildi.
Çalışmaya hazırlanma testleri: Tüm bileşenler, her ortamda mükemmel çalıştıklarından emin olmak için kontrol edilir.
Kurulum testleri: Bağlantı noktası konumları kolay kurulum için iki defa kontrol edilir.
Düşürme testleri: Farklı yüksekliklerden yapılan düşme testleriyle dayanıklılıktan emin olunur.
Tuz ve püskürtme testleri: Giriş çıkış güvenilirliği, uzun ömür ve pas dayanıklılığı için test edildi.

Asus'a Özgü Özellikler
ASUS 5X PROTECTION III - ASUS DIGI+ VRM - ASUS LANGuard - ASUS Aşırı Gerilim Koruması - ASUS SafeSlot Core - ASUS Paslanmaz Çelik Arka G/Ç
ASUS Q-Design - ASUS Q-DIMM - ASUS Q-Slot
ASUS Termal Çözümü - Alüminyum soğutucu tasarımı
ASUS EZ DIY - BIOS FlashBack düğmesi - BIOS FlashBack LED
AURA Sync - AURA RGB başlığı - ASUS Aydınlatma Kontrolü

Arka Giriş/Çıkış Portları
1 x PS/2 klavye/mouse combo port
1 x DVI-D
1 x D-Sub
1 x HDMI
1 x LAN (RJ45) port
2 x USB 3.2 Gen 2 (turkuaz mavisi) (2 x Type-A)
4 x USB 3.2 Gen 1 (mavi) Type-A
3 x Ses jakı
1 x BIOS FlashBack Düğmesi

Dahili Giriş/Çıkış Portları
1 x CPU Fan bağlantısı (1 x 4 -pin)
2 x Kasa Fan bağlantısı (2 x 4 -pin)
1 x USB 3.2 Gen 1 (5 Gbps'ye kadar) konektör ek 2 USB 3.2 Gen 1 bağlantı noktasını destekler (19-pin)
2 x USB 2.0 konektörü ek 4 USB 2.0 bağlantı noktasını destekler
1 x M.2 Socket 3 with M key, type 2242/2260/2280/22110 depolama aygıtları desteği (SATA ve PCIE 3.0 x 4 modu)
1 x SPI TPM başlığı
1 x COM port bağlantısı
6 x SATA 6Gb/s bağlantısı
1 x S/PDIF çıkış başlığı
1 x 24-pin EATX Güç bağlantısı
1 x 8-pin ATX 12V Güç bağlantısı
1 x Ön panel ses bağlantısı (AAFP)
1 x Sistem paneli
1 x Clear CMOS jumper
1 x COM port başlığı
1 x Hoparlör konektörü
1 x RGB Başlığı

Teknik Özellikler
İşlemciAMD AM4 Soket 3./2./1. Nesil AMD Ryzen / 2. ve 1.Nesil AMD Ryzen ile Radeon Vega Grafikler / Athlon ile Radeon Vega Grafikler İşlemciler
Yonga SetiAMD B450
Bellek4 x DIMM, Max. 128GB, DDR4 4400(O.C)/ 4000(O.C.)/ 3866(O.C.)/ 3733(O.C.)/ 3600(O.C.)/ 3466(O.C.)/ 3400(O.C.)/ 3300(O.C.)/ 3200(O.C.)/ 3000(O.C.)/ 2800(O.C.)/ 2666/ 2400/ 2133 MHz Arabelleksiz Bellek, Çift Kanal Bellek Mimarisi
Grafik1 x D-Sub, 1 x DVI-D, 1 x HDMI 2.0b
Genişleme Yuvaları1 x PCIe 3.0 x16 (x16 modu), 1 x PCIe 3.0 x16 (x8 modu), 1 x PCIe 3.0 x16 (x4 modu), 2 x PCIe 2.0 x1
Depolama1 x M.2, 6 x SATA 6Gb/s port, Raid Desteği 0, 1, 10
LANRealtek RTL8111H, ASUS LANGuard
SesRealtek 7.1-Channel High Definition Audio CODEC
Yazılım ÖzellikleriASUS Exclusive Software, Armoury Crate - AURA Creator - AURA Sync, AI Suite 3 - Performans ve Güç Tasarrufu Yardımcı Programı, TurboV EVO, EPU, DIGI+ VRM, Fan Xpert 2+, PC Cleaner - EZ - Sistem bilgisi, ASUS CPU-Z, AI Charger, ASUS EZ Installer, DAEMON Tools, Norton Anti-virüs yazılımı (60 günlük Ücretsiz Deneme), WinRAR, UEFI BIOS, ASUS EZ DIY - ASUS CrashFree BIOS 3 - ASUS EZ Flash 3 - ASUS UEFI BIOS EZ Mode
AksesuarlarKullanım kılavuzu, G/Ç Kalkanı, 2 x SATA 6Gb/s kablosu, 1 x M.2 vida paketi, 1 x Destek DVD
BIOS256 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS
İşletim SistemiWindows 10 64-bit, Windows 7 64-bit
Form FaktörümATX, 24.4 cm x 24 cm
Asus Prime B450M-A II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz mATX Anakart Özellikleri
İşlemci ModeliAMD
İşlemci DesteğiAMD Ryzen
YongasetiAMD B450
Soket YapısıAM4
Ram TipiDDR4 4400(O.C)/ 4000(O.C.)/ 3866(O.C.)/ 3733(O.C.)/ 3600(O.C.)/ 3466(O.C.)/ 3400(O.C.)/ 3300(O.C.)/ 3200(O.C.)/ 3000(O.C.)/ 2800(O.C.)/ 2666/ 2400/ 2133 MHz
Ram Kapasitesi128GB
SATA6x SATA3
RAIDRAID 0, RAID 1, RAID 10
M.21 x M.2
PCI-E Slot3 x PCIe 3.0 x16 / 2 x PCIe 2.0 x1
Ethernet (LAN)Realtek RTL8111H
HDMI1x HDMI
USB2 x USB 3.2 Gen2 Type-A, 4 x USB 3.2 Gen1 Type-A
OverclockVar
Wi-FiYok
Kasa YapısımATX
Garanti36 Ay Garanti

FİNANSBANK
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 3.039,55 3.039,55
DİĞER
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 3.039,55 3.039,55

BENZER ÜRÜNLER