27" GAMEBOOSTER GB-2727FF 1ms 240Hz HDMI,DisplayPort G-Sync SS Nano IPS Gaming Monitör

%12
8.875,68TL 7.783,83TL

Adet
Ürün Bilgileri
Stok Kodu : T2-GB-2727FF
Stok Durumu : 3 Stokta var!
Marka : GAMEBOOSTER
Derece : 0
Yorumlar : 0 Adet
Fiyat : 197,76 USD + KDV
5 saat 44 dakika içinde sipariş verin. Bugün Kargolayalım!

GAMEBOOSTER 27" GAMING MONİTÖR

GameBooster 27” oyun monitörü süper hızlı SS Nano IPS paneli, 240 Hz yenileme hızı ve 1ms (MPRT) tepki süresi gecikmeyi ve hareket bulanıklığını en aza indirir süper hızlı akıcı oyun performansı sunar. Süper hızlı SS Nano IPS paneli teknolojisi, 99% sRGB, 87% DCI-P3 renk gamudu, HDR desteği , 350 cd/m² parlaklık ve FHD çözünürlük , siyah ve beyaz dengesini en iyi şekilde sağlar ve daha zengin renklerle daha net film ve oyun performansı sunar. G-Sync Uyumluluğu ve AMD FreeSync™ Teknolojisi desteği ile yırtılma ve takılma sorunları olmadan keyifli oyun deneyiminin tadını çıkarın.


RGB AYDINLATMALI ŞIK TASARIM
GameBooster oyun özelliklerinin yanında minimalist tasarımı göz kamaştırır. Monitörün arkasında bulunan rgb aydınlatma şık tasarımı tamamlar.


AYARLANABİLİR AYAK
GameBooster oyun monitörü ergonomik kullanım sunar. Ayarlanabilir ayak tasarımı sayesinde monitörünüzü egimli, dikey kullanabilir ve yükseklik ayarını yapabilirsiniz.


KESİNTİSİZ AKICI OYUN KEYFİ
240Hz yenileme hızı ve 1ms (MPRT) tepki süresi gecikmeyi ve hareket bulanıklığını en aza indirir süper hızlı akıcı oyun performansı sunar.

SÜPER HIZLI NANO IPS EKRAN
GameBooster oyun monitörü SuperSpeed NANO IPS ekranı çok daha hızlı tepki süresi sunar ve çok daha hızlı akıcı oyun performansı sağlar.


AMD FREESYNC TEKNOLOJİSİ
AMD FreeSync teknolojisi monitör ile AMD ekran kartını sekronize ederek görsel dağılmaların,dalgalanmaların ve yırtılmaların oluşmasını engeller ve pürüzsüz akıcı görsel deneyim sunar.


NVIDIA G-SYNC TEKNOLOJİSİ İLE UYUMLU
NVIDIA G-SYNC, ekrandaki görüntü ayrışması, üst üste binen görüntüler ve şekil bozuklukları gibi sorunları gidererek gecikme,duraklama gibi sorunları en aza indirir ve hızlı kusursuz oyun perfomansı sunar.


DAHA CANLI VE ZENGİN RENKLER
Wide Color Gamut teknolojisi geliştirilmiş renk gamı ile renk standartların ötesinde renklerin en zengin ve doğal halini sunar. GameBooster gaming monitör çok fazla renk ve ara ton ile gerçeğe en yakın doğal canlı renkler sunar ve seyir keyfinizi arttırır.


HDR DESTEĞİ
HDR bir görüntünün daha zengin, daha renkli görünmesini sağlar. Loş ışıklı veya parlak dış mekan sahnelerinde daha fazla detayı görmenize olanak tanırken, sahnenin hem gölgeli hem de açık tonlu noktalarındaki ayrıntıyı artırır. Sonuç olarak daha fazla renk, kontrast ve çok daha fazla parlaklık sunar.


BAĞLANTILAR
Yüksek görüntü kalitesi sunan HDMI bağlantı ve DP bağlantı yuvası ile birden fazla cihazı monitörünüze bağlayabilirsiniz.


TİTREŞİMSİZ EKRAN

Flicker free teknolojisi, görüntüdeki titremeyi ortadan kaldırarak göz yorgunluğunu azaltır ve keyifli izleme deneyimi sunar.

Parlaklık    :    350 cd/m²
Kontrast    :    1000:1
Renk Gamut    :    99% sRGB, 87% DCI-P3
Renk    :    16.7M (8 Bit)
Bağlantılar    :    HDMI*2+DP*2
Güç Tüketimi    :    32W
Giriş Akım    :    DC 12V/4A
Ekran Boyutu    :    27''
Ekran Çözünürlüğü    :    Full HD (1920×1080)
Yenileme Hızı    :    240 Hz
Tepki Süresi    :    1ms
Sync Teknolojisi    :    FreeSync, GSync
Panel Tipi    :    Nano-IPS
Curved/Flat    :    Flat

FİNANSBANK
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 7.939,51 7.939,51
DİĞER
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 7.939,51 7.939,51

BENZER ÜRÜNLER