TURBOX Antares Volga RX580 Amd GDDR5 8GB 256Bit Dvi.Hdmi.Display Çift Fan Ekran Kartı (Box)  

%14
4.546,08TL 3.894,28TL

Adet
Ürün Bilgileri
Stok Kodu : T2-TAV-RX580
Stok Durumu : 5+ Stokta var!
Marka : TURBOX
Derece : 0
Yorumlar : 0 Adet
Fiyat : 98,94 USD + KDV
3 saat 20 dakika içinde sipariş verin. Bugün Kargolayalım!

TURBOX Antares Volga RX580 Amd GDDR5 8GB 256Bit Dvi.Hdmi.Display Çift Fan Ekran Kartı (Box)  
 

Turbox AMD Radeon RX580 Antares Volga 8 GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı


Benzersiz Teknoloji

Kusursuz bir deneyim sunan üstün teknolojisi sayesinde aradığınız kaliteli performansı anında oluşturur ve size ayrıcalıklı bir kullanım şekli sunar. Profesyonel kullanım şekli ile son teknolojinin özelliklerini dilediğiniz gibi deneyimleyebilirsiniz.


Mükemmel Deneyim

Yeni bir bilgisayar almaktansa mevcut bilgisayarınızın performansını anında iki katına çıkaran yüksek dayanıklı teknolojisi sayesinde ultra konfor sahibi olabilir ve aradığınız kullanım şekline sahip olabilirsiniz.


Profesyonel Kullanım

Ekran kartının yüksek kalitesi sayesinde aradığınız hizmete kusursuz bir biçimde ulaşabilir ve en yoğun iş temposuna bile ayak uydurabilirsiniz. Gelişmiş sistem özellikleri ile size en kaliteli deneyimi yaşatmak adına tasarlanmıştır.



Sıra Dışı Performans

Bilgisayarınıza anında entegre ederek kullanıma başlayabilir ve harikalar yaratan işlemlere imza atabilirsiniz. Gelişmiş yapısı ile sıra dışı bir performans etkisi oluşturur ve daima en benzersiz yapıyı sunar.


Ayrıcalık Sunar

Ekran üzerinden dilediğiniz kişiselleştirmeyi yapabilir ve aradığınız hizmete anında sahip olabilirsiniz. Kullanım şeklinize en doğru tercihi yapmanıza yardımcı olan ekran kartı özellikleri sayesinde sizde ışık hızında işlem yeteneğine sahip olabilirsiniz.


Yeteneklerinizi Geliştirir

Üstün performansı ile her kullanımda yeni bir yeteneğinizi keşfedebilir ekran kartının ayrıcalıklı özelliklerini verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Gelişmiş yapısı ile daima en profesyonel deneyimi sunar.

FİNANSBANK
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 3.972,16 3.972,16
DİĞER
Taksit Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 3.972,16 3.972,16

BENZER ÜRÜNLER